woensdag 5 oktober 2011

Chatten met de 19e Eeuw.


Opa Bemmle zei (13:12) :
Hoi kleinzoon! hoe is het ermee?


ErikBemmle zei (13:14) :
Jawel gaat goed hoor! Was vanochtend vrij laat wakker geworden. Ringtone van Tjarda's Optimus 3D was onverwachts veranderd in Für Elise en bleek geruisloos in het einde van mijn droom gemixed te kunnen worden. Naadloos. Wilde via Snaptu de laatste tweets op Twitter checken maar mijn N93 maakte geen connectie met mijn Wifi waardoor ik genoodzaakt was mijn warme bed in te ruilen voor de geruststellende gedachte van caffeïne in mijn systeem. #moesttochop. Keek op mijn laptop naar de Headlines van NU.nl en volgde de laatste ontwikkelingen over de iPhone 5 die toch maar iPhone 4S genoemd is. iPhone 4S maakt gebruik van dezelfde iOS5 net zoals de laatste iPad. Wat was die Calimero toch een held, hè Opa! Liep jaren lang rond met een Eipet en niemand die er enige notie van nam.



Opa Bemmle zei (13:17) :
Ja hè?


ErikBemmle zei (13:18) :
Probeerde daarna wat berichten op FaceBook te Liken maar dit bleek fysiek niet mogelijk. Evenals de buttons 'het-boeit-me-voor-geen-meter' en de Engelstalig variant 'Couldn't-care-less' was de knop 'Vind-ik-leuk' met de noorderzon vertrokken. Vraag me hardop af of ik mijn FB_account niet naast mijn Hyvesaccount aan de wilgen moet hangen om me helemaal te storten op G+. Ben redelijk angstig dat Apple wordt overgenomen door Google of andersom en dat zou kunnen leiden tot het symptoom dat ik helemaal geen volledige woorden meer gebruik en alleen nog praat in termen als I+ of PlusI of +1ei of ij-one+.


Kwam er van de week al achter dat ik huilend tussen de schappen van de AlbertHeijn aan de telefoon hing omdat mijn Nokia niet compatible is met de LG van mijn schatje en dus geen toegang had tot het uiterst handige Appie en het nooit meer meer een boodschappenbriefje mee te hoeven nemen een Fatwa Morgana bleek te zijn.

Bij terugkomst een paar tracklists beluisterd maar kreeg meteen een whazappie van Tjarda of ik met mijn tengels van haar Spotify account af wilde blijven aangezien zij met haar Spotimote telefoon muziek aan het luisteren was en ik haar luistergenot verstoorde. Ik vond het destijds niet nodig om een tweede betaalde account aan te schaffen omdat het toch nooit voorkwam dat we ieder op een eigen locatie gebruik zouden maken van 1 account. #JustAnotherIllusion.

Voor de rest maken we niet veel ruzie omdat zij meerendeels met Wordfeud bezig es en ik haar af en toe help als zij niet uitkomt met de letters en er geen TW's of DW's meer beschikbaar zijn. Gaat prima dus..

Kan het niet te lang maken dus ik ga zo offline, want heb nog twee afleveringen van TVOH op VOD klaar staan anders weet ik niet meer waar het over gaat... Volgt u de Voice ook Opa?

ErikBemmle zei (13:19) :
OPA??


Opa Bemmle is offline... (13:20)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten